Det går verkligen att göra något åt energisituationen. Det finns mycket pengar att spara!

Peter Carlin, Västerås

Peters energikostnader var höga när han flyttade in i sitt hus. Efter att installerat värmepump lyckades han sänka sina kostnader med över 50  procent, samtidigt som huset behåller värmen perfekt i alla rum trots temperaturer runt -30 grader.

Peter byggde också om sina 2 glas fönster till energieffektiva treglasfönster på plats,och isolerade sin vind. Resultatet blev förutom att draget och kallras reducerades kraftigt, att vägbullret från gatan utanför försvann helt. Allt till en mycket lägre kostnad än att byta fönstren. Dessutom behåller fönstren sin speciella stil.

— Det går verkligen att göra något åt energisituationen. Det finns mycket pengar att spara!

2018-03-20T13:00:21+00:00 mars 20th, 2018|