Tjänster 2018-04-12T13:55:37+00:00

Tjänster

Vi levererar och installerar allt från värmepumpar, solfångare och isolering till vedpannor, pelletspannor och luftkonditionering. Marknaden hålls under ständig uppsikt och vi erbjuder bara det allra bästa till de allra bästa priserna.

Värmepumpar.

Med en värmepump kan man sänka sin uppvärmningskostnad med upp till 80%. Värmepumpar finns av många olika typer: luft/luft, luft/vatten, vätska /vatten (om oftast går under namn bergvärme men som också kan användas som sjövärme eller markvärme. Andra typer är också frånlufts-värmepump som man mer ska se som värmeåtervinning till husets ventilation

MER OM VÄRMEPUMPAR

Avfuktning.

Fukt på vindar och krypgrunder är ett stort problem för många husägare. Fukten kan orsaka mögeltillväxt av t.ex. svartmögel och vitmögel vilket kan orsaka sjukdom och dålig hälsa. Andra effekter kan vara dålig lukt. Även huset kan bli sjukt vilket kan orsaka mycket dyra reparationskostnader. Det vanligaste sättet är att installera en absorptions-avfuktare. detta kan vara ett bra alternativ i vissa hus. Men det finns också andra lösningar som är betydligt energi-effektivare.

MER OM AVFUKTNING

Kyla.

Vi börjar vänja oss vid komfort i våra bilar. Nästan alla nya bilar levereras idag med AC. Många tror att kyla är dyrt, men sanningen är att det inte behöver vara dyrt om man använder sin värmepump till kyla. 10 timmar kyla kostar som en liten glass.  Nästan alla AC för bostäder och lokaler är idag värmepumpar som kan producera värme när det är kallt och kyla när det är varmt (kyla)

MER OM KYLA