Service 2018-04-12T13:51:52+00:00

Service på riktigt

För att en luftvärmepump ska fungera bra och klara sin livslängd bör regelbunden rengöringsservice utföras vart annat år.

Värmepumpen samlar damm som slutligen täpper till lamellerna i innerdelen och försvårar värme och cirkulation från att ta sig ut i huset. Detta medför naturligtvis att värmepumpen får jobba hårdare för att uppnå önskat resultat i fastigheten och tappar därigenom både besparing och livslängd. Generellt sägs att man tappar ca 10% i effekt/år som service uteblivit.

För att undvika detta skall ordentlig service utföras åtminstånde vart annat år med speciella rengöringslösningar och ångtryck. Maskinen plockas isär så pass att trumfläkt kan tas bort och lamellerna är helt frigjorda för rengöring.

Vi på varma Hem utför service enligt konstens alla regler och kan även erbjuda löpande serviceavtal med div fördelar till alla kunder oavsett om din anläggning är gammal eller ny.

Boka service direkt

Jag önskar boka service!

  • Ange gärna önskat datum samt klockslag för service.

Gratis energikontroll

Ibland kan det vara svårt att avgöra som lekman hur akut behovet av service är. Då erbjuder vi på Varma Hem kostnadsfri energikontroll för att fastställa skicket på anläggningen.

En värmepump tappar mellan 10-15 % per år

Med tiden minskar effektiviteten på luft/luft värmepumparna. En värmepump tappar mellan 10-15% per år om man inte utför service regelbundet. Vi på varma hem har verktygen för att fastställa behovet av service på just din värmepump. Kontakta oss för en kostnadsfri energikontroll. I samband med kontrollen har man också möjlighet att beställa service till reducerad kostnad. Ibland kan det vara svårt att avgöra som lekman hur akut behovet av service är. Då erbjuder vi på Varma Hem kostnadsfri energikontroll för att fastställa skicket på anläggningen.

BOKA ENERGIKONTROLL

Gratis huskoll

Många fastigheter idag har sk mekanisk ventilation med lufttrummor och filtersystem av varierande art, Frånluftsvärmepump med kanalsystem är ett sådant. vad många glömmer med den här typen av anläggningar är att dessa behöver kontinuerlig översyn och rengöring för att inte avge lukter och fungera bra i ventilationshänseende.

Här erbjuds kunden kostnadsfri konsultation för att fastställa vilket skick ventilationen befinner sig i. vid behov erbjuds kunden kostnadseffektiv rengöringsservice.

BOKA HUSKOLL

Gratis fuktkontroll

Fuktproblem i en fastighet är mycket vanligare än man kanske skulle kunna tro och leder ofta till biologiska tillväxter som skapar dålig lukt och röta. Detta medför alltför ofta stora kostnader att åtgärda och utan garantier för att problemet försvinner.

För att fastställa om problem föreligger och i vilken utsträckning erbjuder vi kostnadsfria fuktkontroller till ett värde av ca 2500kr. Detta för att få en möjlighet att i tid kunna avhjälpa ptoblem genom våra effektiva avfuktningslösningar.

BOKA FUKTKONTROLL