Ventilation i Enköping 2018-04-18T09:48:07+00:00

Ventilation i Enköping

Frisk luft i självdragshus

I de flesta självdragshus fungerar inte ventilationen på de sätt som den en gång var tänkt. Vi har ofta bytt fönster eller tilläggsisolerat. Vi har fått täta och energisnåla hus, men på tok för täta. Detta eftersom vi i många fall inte gjort nått åt ventilationen. Vi har lösningen.
Bor du i Enköping eller Bålsta med omnejd utför vi kostandsfri besiktning av din ventilation (gäller självdragshus)

Så förbättrar du ventilationen i ditt självdragshus

Fyra steg för bra luft i ditt hus

1. Luft in i huset

För att du och ditt ska må bra så behöver huset andas in frisk luft. Med vår smarta friskluftsventil Airmove 3.0 får du in lagom med luft i ditt hus.
Vid kyla minskar den automatisk tillförseln av luft.

OBS. Tilluft bör finnas i alla rum förutom kök och badrum.

2. Cirkulera luften

Med jämn värme i ditt hus ökar du komforten och minskar uppvärmningskostnaden. Har du braskamin eller luftvärmepump är våra luftförflyttare Airmove 1.1 (enplanshus) och Airmove 2.0 (tvåplanshus) det självklara valet.

3. Rena Luften

Att andas ren luft är en förutsättning för att må bra. Studier har visat att höga halter av luftburna partiklar påverkar människor negativt. Vi har en rad olika luftrenare att välja mellan beroende på dina behov.

4. Luft ut – Frånluftsfläktar

Du och ditt hus behöver andas in luft, cirkulera det, rena den och slutligen ventilera ut luften. Frånluft i huset går ut genom kök och badrum.